Afsluttende udstilling i duften af
syrener og sommerregn

Forårsholdet F22 kunne i de sidste dage af maj præsentere deres tredje og afsluttende udstilling. Med besøg af lidt over 100 gæster, var huset fuldt med nysgerrige og undersøgende blikke som gik på opdagelse i de udstillede værker. Tak for en drivende opdagelsesrejse af en udstilling med værker skabt i løbet af 5 stærke uger! Sidste periodes værksteder var Maleri v. Søren Martinsen, Keramik v. Alikka Garder Petersen, Animation v. Sara Koppel, Værkstedet for Ting og Sager v. Anders Bonnesen og Anders Møller, Analogt Fotografi v. Hanne Lange Houlberg og Grafik v. Tine Kjølsen.

Analogt Fotografi

Se flere billeder fra Analogt Fotografi’ udstilling her

 

Maleri

Se flere billeder fra Maleris udstilling her

 

Grafik

Se flere billeder fra Grafiks udstilling her

 

Værkstedet for Ting & Sager

Se flere billeder fra Værkstedet for ting og sager’s udstilling her

 

Keramik

Se flere billeder fra Keramiks udstilling her

 

Animation

Se mere fra Animation her