Grafisk Design arbejder konstant med at komponere billeder. I stedet for farver og pensler har man overskrifter, tekstklummer, billeder, streger, grafik - den hvide flade. En konstant eksperimentering og udforskning af de visuelle elementer, der er med til at definere og kommunikere i vores hverdag.

Grafisk Design

Som grafisk designer arbejder man konstant med at komponere billeder. I stedet for farver og pensler har man overskrifter, tekstklummer, billeder, streger, grafik, den hvide flade –  og i stedet for lærred har man et bogomslag, en side et magasin, coveret til en cd, regnskabet i en årsberetning, et visitkort, væggen i et mødelokale. Værkstedet Grafisk Design er et praktisk værksted og der eksperimenteres, produceres og udforskes inde for det brede felt, som er grafisk design. Undervisningen veksler mellem inspirationsoplæg, research, egne arbejder, fælles diskussioner og gennemgange.

Derudover vil både arbejdsgang og indhold tage udgangspunkt i kursisternes individuelle interesser inde for visuel kommunikation. Det er ikke et krav at have eller kunne diverse computer programmer og der vil være mulighed for både at arbejde digitalt og analogt.

Når forløbet er slut, har du arbejdet indgående med de visuelle elementer, som vi konstant er omgivet af i hverdagen –  du kan for eksempel have skabt en plakat, et pladecover, et bogomslag – og måske starten på dit eget alfabet –  alt sammen noget du kan bruge, hvis du ønsker at søge ind på en af designuddannelserne.

 

 

Undervisere - Grafisk Design

Skolens værksteder