På smykkeværkstedet kigger vi på materialer, skala og former og de mange muligheder for at skabe unikke værker, der rummer historiefortælling, harmoni, alvor eller komik

Værkstedet for Smykker

Undervisningen i smykkekunst foregår i vores moderne special indrettede smykkeværksted.
På smykkeværkstedet udforskes begrebet smykker, individuelt og sammen – her er idéen, eksperimentet og sansningen centrale begreber.

Smykker på KunsthøjskolenSmykker på KunsthøjskolenSmykker på KunsthøjskolenSmykker på KunsthøjskolenSmykker på KunsthøjskolenSmykker på KunsthøjskolenSmykker på KunsthøjskolenSmykker på KunsthøjskolenSmykker på Kunsthøjskolen
Et kursus i smykker rummer introduktion til teknikker, praktisk arbejde og muligheden for at lave dine egne smykker selv – samt, ikke mindst, erfaringen af hvordan ideer og tanker kan transformeres til nutidig smykkekunst, og kropsrelaterede objekter som rummer; historiefortælling, harmoni, alvor eller komik.

Underviserne ved kurserne i smykker på Kunsthøjskolen er anerkendte smykkedesignere fra den kunstneriske kerne i dansk smykkekunst. De tilrettelægger, fra kursus til kursus, en undervisning med fokus på: Materialeforståelse, konceptudvikling, eksperimenterende formgivning, samt en læring om nyskabende bud på smykker – der kan andet og mere end blot at være til pynt.

Der må påregnes en mindre fællesudgift til basis materialer + egne udgifter til f.eks. sølv/guld, men du er også meget velkommen til selv at medbringe dit eget ædelmetal, og eller andre materialer.

Undervisere - Smykker

Skolens værksteder