Serigrafi / Silketryk - Vi udfordrer det serigrafiske tryks muligheder, og med snak, kritik og historier fra kunsten og kunsthåndværket forholder vi os til de nye billeder og mønstre, der bliver skabt.

Serigrafi

I serigrafi, også kaldet silketryk, skal vi bl.a. arbejde med plakatkunst og grafisk design. Med serigrafi kan man overføre foto, tegning og tekst til de fleste materialer; stof, træ, lærred papir, og vi skal se på, hvordan plakatkunsten har været med til at udvide det kunstneriske billedsprog og sætte nye standarder for visuel kommunikation gennem kunsthistoriske oplæg om væsentlige kunstnere, der før og nu anvender metoden.

Kurset starter med en introduktion til de grafiske teknikker, så du kan blive fortrolig med mediet og kan fokusere på din egen produktion. Undervisningen foregår i skolens serigrafiværksted; et stort, lyst lokale med terrasse bagved. Skolen har et veludstyret computerlokale, men du må også gerne medbringe din egen bærbare PC/Mac. Forløbet afsluttes med en udstilling af holdets værker.

Undervisere - Serigrafi

Skolens værksteder