En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Søren Martinsen

Søren Martinsen foto: Dorte Buchwald

Underviser i

Maleri

Links

hjemmeside: sorenmartinsen.com
instagram: @martinsen.soren

NU galleri: nurum.dkSe alle undervisere ->

Uddannelse & Baggrund

Søren Martinsen er en meget udstillende kunstner, der med både galleri- og museumsudstillinger og fagligt arbejde aktivt præger den danske kunst. Ved siden af driver han et udstillingssted i Næstved, NU galleri.

Det danske landskab har været et motivisk omdrejningspunkt i Søren Martinsens (f. 1966) værker siden 2006. Alligevel kan man ikke kalde ham en landskabsmaler, for hans arbejde med landskabet er et greb snarere end dyrkelse af en genre. Det er en direkte følge af hans kunstneriske arbejde med begrebet identitet – hos det enkelte individ såvel som hos hele nationen.

Søren Martinsen gør os opmærksomme på traditionen, og åbner den, og dens uudsagte udgangspunkt. Hans værker tager fat ved roden af de begreber, de reflekterer og bearbejder. Ofte finder vi konstruktioner og drømme, som vi alle er en del af, og er med til at skabe og bringe videre.