Cookiepolitik

Her kan du læse Kunsthøjskolens cookiepolitik.

1. Ejeroplysninger

Dette website tilhører og drives af:
Kunsthøjskolen i Holbæk
Holbæk Slots Ladegård, Ladegårdsalléen 5
4300 Holbæk, Danmark
CVR-nr: 56592210
Telefon: +45 5943 2070
Email: info@kunsthojskolen.dk

2. Cookies

Deklaration af dette website’s brug af cookies. 

Dette website anvender cookies i henhold til de formål, der er udspecificeret i skemaet herover. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Dog benyttes en logincookie, der gemmer dit brugernavn og adgangskode, så du er logget ind næste gang du besøger kunsthojskolen.dk. Hvis du ikke ønsker dette, kan du bare logge ud inden du forlader kunsthojskolen.dk.

Cookies brugt på kunsthojskolen.dk:

Google Analytics (trafikmåling) og Google Adwords (konverteringssporing)

kunsthojskolen.dk anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet, herunder anvendes konverteringssporing. Med konverteringssporing lagrer Google en cookie i din computer, der betyder, at hvis du eksempelvis tilmelder dig et kursus, gemmes hvilken hjemmeside/annonce du kom fra.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

2.1 Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter ca. 23 dage, men de fornyes efter hvert besøg. Dette gælder dog ikke den cookie, der gemmes i vores system, der benyttes ved login. Denne gemmes permanent i din browser indtil den bliver slettet manuelt af dig.

2.2 Sletning af cookies

Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her.

2.3 Blokering af cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her.

2.4 Hvad cookies bruges til på kunsthojskolen.dk

Cookies på kunsthojskolen.dk bruges til flere ting. De bruges til at gemme brugerens login session, hvis brugeren er logget ind på kunsthojskolen.dk. De anvendes også til at føre statistik over antallet af brugere.

2.5 Trafikmåling

For at kunne måle trafikken på kunsthojskolen.dk benyttes der cookies fra Google Analytics (se ovenfor).

3. Brug af personoplysninger

Kunsthøjskolen vidergiver aldrig personoplysninger til en tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn om det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved tilmelding til et kursus, anden registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, cpr nr., adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Kunsthøjskolen, skal du rette henvendelse til Kunsthøjskolen på info@kunsthojskolen.dk eller telefon 59432070.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Kunsthøjskolen lagrer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre en forsvarlig håndtering af vores brugeroplysninger, under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i Kunsthøjskolens behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på kunsthojskolen.dk.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ifølge loven ret til at kræve disse korrigeret, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

Læs mere om Kunsthøjskolens persondatapolitik