Design Popup udstilling Kunsthøjskolen i Holbæk F19

Designobjekter med individuelle
funktioner i 3 mm. krydsfinér

Inddele, Bære, eller Indeholde… Eleverne i Design har løst en opgave stillet af deres lærer Anne Brandhøj, hvori én plade krydsfinér (3mm tyk, 152,5×152,5), skulle bruges til at lave ét designobjekt, med en af de 3 nævnte funktioner.

Designet skulle udføres i skalaforhold 1:1. Krydsfinéren måtte der saves i, og bukkes omkring som man ville, og derudover stod det frit for at tilfører materialer til at holde krydsfinéren sammen med.

Inden selve byggearbejdet kunne gå i gang måtte eleverne først fremvise en model i skala 1:5.

De færdige designobjekter nåede lige at blive klar til om aftenen af den, på skolen annoncerede, pop-up udstilling i laden.

Se billeder af process og udstilling her under.