treogfyrre00 Festival gamel elevfest Kunsthøjskolen i Holbæk

treogfyrre00 Festival for
gamle elever

Den 4 Maj åbner dørene til endnu et skud i festivals bøssen, når forårsholdet 2019 inviterer til treogfyrre00. Med kulørte lamper, kool beats og kærlighed, hylder vi det nytænkende og de smukke omgivelser på kunsthøjskolen.

Lineuppet byder på et kryds af kreative udtryk, med en masse nye funklende talenter, indenfor både musik, litteratur og kunst.

Dørene åbner klokken 13:00, og der vil være mulighed for overnatning i en af skolens mange lokaler eller i eget medbragt telt. Køkkenet tilbyder mad i løbet af dagen, samt morgenmadsbord søndag. Der vil selvfølgelig også være salg af fadøl og snacks.

OBS! KUN FOR GAMLE ELEVER!

Det er naturligvis gratis og vi glæder os meget til at se jer!

Se også facebook eventet.