Arkitektur og kunst kursus

Arkitektur - Forår
2018

Arkitektur har arbejdet som et producerende værksted, hvor vi har arbejdet rumligt og i stor skala. Vi har bygget modeller, visualiseret idéer med foto collager, samt lært at lave digitale 3D modeller og animationer.
Der har være bundne opgaver, men elverne har også i høj grad arbejdet selvstændigt med at definere et projekt og udføre det.

Vi vi har set på eksempler hvor arkitekturen stiller sig på tværs og fungerer som kritik, social platform eller modbillede til det etablerede samfund. Der hvor en bygning eller struktur ikke bare er en beholder, men et statement og en intellektuel handlen i offentlige rum.Der har været temaer om arkitektur, der bygger fællesskaber, om arkitekter der arbejder i felten, urbane interventioner og om utopiske modeller og arkitektur på papiret. Vi har været på studietur, og oplevet arkitekturen på egen hånd.
Vi har haft gennemgået eksempler på hjemmeopgaven, for de elever der har ønsket at søge ind på en arkitektskole – Og faget har i sig selv, generelt fungeret godt som forberedelse til optagelse.
Underviser: Nis Rømer

Se billeder fra resten af udstillingen her: Udstilling for Forårsholdets 1.Periode, 2018