En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Nis Rømer

Underviser i

Animation, Arkitektur

Links

hjemmesider: nisroemer.dk, publik.dk
instagram: @nisroemerSe alle undervisere ->
Møn Land Reform (2013)
Møn Land Reform (2013)

Uddannelse & Baggrund

Nis Rømer (f. 1972, DK) er uddannet fra det Jyske kunstakademi, Gerrit Rietveld Academie og Berlage Instituttet i Holland. Grafisk design og visuel kommunikation har været centralt gennem hele hans produktion.

Han arbejder med kunst i det offentlige rum, i byen på nettet og i medierne. Medstifter af grupperne Free Soil og Publik, der producer kunst i offentlige rum. Han har bl.a. udstillet på Museum of Arts and Design i New York, på Statens Museum for Kunst, på Bucharest Biennalen og Overgaden.

Har gæsteundervist på Det kongelige Danske kunstakademi, det Jyske kunstakademi, m.fl og været gæsteprofessor på Skov og Landskab, Københavns Universitet og har holdt foredrag på bl.a. Royal College og Art, London og været gæsteunderviser på Bauhausskolen i Dessau. Han har kurateret en række udstillinger med danske og internationale kunstnere herunder Hot Summer of Urban Farming, Os dem demos og Reform.