Grafisk Design - Forår
2017

For at give et varieret indblik, i den kæmpe verden som er grafisk design, har vi i løbet af de sidste fem uger søgt at arbejde med mange forskellige discipliner, medier og øvelser inde for det grafiske felt. Der er bl.a blevet arbejdet med plakater, LP-covers, magasiner, typografi, abstrakt komposition mm.

I den afsluttende uge er der blevet arbejdet under temaet Fremtid/Future/Zukunft. På holdet skulle de tage udgangspunkt i deres egne individuelle tolkninger af termen fremtid, og skabe projekter der visuelt kommunikerer deres personlige fremtidsscenarier.

I forhold til det endelige projekts form, medie og materiale har holdet været helt frit stillet, og der er blevet arbejdet med både magasiner, plakater, installationer, bogbinding og meget andet.

Jeppe Pendrup, underviser i Grafisk Design, forår 2017