Theatre of Voices Festival 2022 på
Kunsthøjskolen

LOKAL MUSIKFESTIVAL MED INTERNATIONALT UDSYN

I den sidste weekend i juli kan man opleve en festival med musik, film og foredrag i Holbæk Kommune med internationale gæster og den Grammy-vindende danske vokalgruppe Theatre of Voices. På festivalen uropføres værket The Tree of Life af Nigel Osborne med syriske oud-spiller Rihab Azar som solist. 2022 Theatre of Voices Festival byder på spændende musikalske programmer i Skt. Nikolaj Kirke og Hørby Kirke, på Hørbygaard Gods og Kunsthøjskolen i Holbæk. Musikken spænder bredt fra barokmusik til nyskrevet kompositioner – og en uropførelse af et værk, skrevet specielt til ensemblet og festivalen.
Festivalen er støtte af Statens Kunstfond, Det Obelske Familiefond, William Demant Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Weyse Fonden, Korsangernes Fællesråd m.fl.

PROGRAM – søndag d. 31. juni:

Kl. 14.00: Musikbiograf: Musikken er et monster
Kl. 15.30: Foredrag/koncertintroduktion v. Inspektør Karen Sivebæk Munk fra Vestsjællands Museum
Kl. 16.00: Koncert: The Birds and the Bees – køb billet til koncerten via Billetto her

Læs nærmere om dagens program, musikbiograf, foredrag, koncert og billetkøb her