Design : Proces &
Udstilling

De sidste tre uger har designholdet arbejdet med projektet:

Update en Outdate – Design den nye amagerhylde til manden og hans ting som har værdi for ham.

Baggrunden for opgaven var tesen om at manden kræver pladsen tilbage i hjemmet til sine ting. Han er fanget i et pænheds- og ordensdiktatur, hvor pyntesyge sejre i alle rum. Ikke engang værkstedet har han råderet over. Der skal være rydeligt! Hvor er manden henne i det moderne hjem?

Husk:                                                                                                                                                                                     Du designer ikke til dig selv men til andre.
Du skaber værdi for andre.
Du skal ligge dine fordomme og forestillinger bag dig.
Brug verden til at indsamle information -notere i ord og skitse – fotografere.
Snak med mennesker om hvad du har gang i – vær åben for hvad de kan tilbyde og bidrage med