Serigrafi (kurset er optaget)

Kursus B: 23. juni – 6. juli, 2019 ( 6400 kr. )

Med serigrafi, også kaldet silketryk, kan man overføre foto, tegning og tekst til de fleste materialer; stof, træ, lærred og papir. Du kan bruge serigrafi til at udvide dit kunstneriske billedsprog og kommunikere på nye måder, for eksempel kan du kombinere foto, tegning og i begrænset omfang maleri.

Vi starter med en introduktion til de grafiske teknikker og der kræves således ingen særlige forkundskaber. Enkelte opgaver i starten vil give dig mulighed for at blive fortrolig med mediet og derfra vil fokus være på din egen produktion og på at udvikle og udforske dit personlige billedsprog. Er du allerede øvet bruger kan vi arbejde med 4 farve tryk, tryk i større formater og med flere trykgange.
Til inspiration vil der undervejs være oplæg om aktuelle og historiske kunstnere, der har arbejdet med silketryk, om popkunst, politiske plakater og grafisk design. Vi laver billedgennemgange til gensidig inspiration og for at blive klogere på hvordan et billede forstås og hvad det kommunikerer. Forløbet afsluttes med en udstilling.

Undervisningen foregår i skolens serigrafiværksted; et stort, lyst lokale med overdækket terrasse med udsigt til skov og sø. Skolen har alt nødvendigt udstyr til rådighed.

Tilmelding
Læs om værkstedet for Serigrafi