Maleri

Eftermiddagsfag, Fag i 2. periode F24, Forår 2024

Velkommen til et malerkursus hvor inspiration og maleglæde er i centrum. Dette kursus henvender sig til alle, begyndere såvel som øvede. Her introduceres forskellige malerteknikker og metoder som kan benyttes i billedets tilblivelse og konstruktion. Alle metoder må benyttes: Tegning, stensil, spray, tape, saks, print, lim, projektor, olie, akryl, papir, lærred, træ eller hvad du nu kunne tænke dig at male på og med.

På kurset vil der være særlig fokus på proces og inspiration. Hvad giver dig lyst til at male? Hvordan kommer man i gang og hvordan kommer man videre? Kurset kommer også omkring spørgsmål som hvornår et maleri virker færdigt og undersøger hvad der skal til, for at få et maleri til at leve.

Vi vil arbejder med begreber som komposition, abstraktion og figuration. Ligeledes skal vi arbejde med farvernes indbyrdes forhold, lys og skygge, forgrund og baggrund.

I undervisningen vil der være både fælles og individuelle opgaver som kan åbne op for nye muligheder inden for maleriet. Der vil være masser af snak om kunst og hvilken indflydelse det har på os. Og så vil der også god tid til at snakke med dig om dit maleri.


Læs om værkstedet for Maleri