Arkitektur

Eftermiddagsfag, Fag i 1. periode ( 12. jan. – 1. mar. )

Arkitektur i det udvidede felt

Arkitektur i det udvidede felt er først og fremmest en producerende workshop, hvor vi skal arbejde rumligt og i stor skala. Vi skal bygge modeller, lære at lave digitale 3D modeller og animationer samt at visualisere idéer med foto collager og andet. Der vil være bundne opgaver, men du skal også i høj grad arbejde selvstændigt med at definere et projekt og udføre det.

Vi skal se på en række eksempler hvor arkitekturen stiller sig på tværs og fungerer som kritik, social platform eller modbillede til det etablerede samfund. Der hvor en bygning eller struktur ikke bare er en beholder, men et statement og en intellektuel handlen i offentlige rum.

Der vil være temaer om arkitektur, der bygger fællesskaber, om arkitekter der arbejder i felten og får beskidte fingre, urbane interventioner og om utopiske modeller og arkitektur på papiret. Vi tager på en eller flere studieture, for at opleve arkitekturen.

For de der ønsker at søge ind på en arkitektskole, gennemgår vi eksempler på hjemmeopgaven, og faget er i sig selv ideel forberedelse til optagelse.


Læs om værkstedet for Arkitektur