Animation

Kursus B: 19. juni - 02. juli, 2016 ( 6150 kr )

Animation handler om at gøre ting levende og skabe illusioner. Du vil lære at bruge og forstå en række visuelle teknikker og dit forhold til levende billeder bliver med garanti aldrig det samme igen. Vi skal arbejde med claymation, og grundlæggende animations teknikker. Du bliver præsenteret for hvordan man kan arbejde kreativt med kameraføring og lyssætning. Du kommer til at lære hvordan man producerer og planlægger en film eller animation, og bliver introduceret til hvordan man laver et storyboard, skaber figurer og karakterer og de universer som de indgår i. Du lærer at klippe i Final Cut og ender med at have produceret en eller flere animationsfilm. Som tilvalg kan du blive introduceret til After Effects hvor du kan lære at lægge effekter på din film, eller til Flash animation hvor du kan animere billeder eller tegninger på en enkel og sjov måde.

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger eller tidligere kendskab til animation eller video. Det bliver sjovt og lærerigt og alle kan være med. Har du erfaring fra tidligere underviser vi dig på dit niveau. Skolen har alt nødvendigt udstyr og software. Vi arbejder med Canon spejlreflekskameraer, Dragonframe, Final Cut X, Adobe Aftereffects og Adobe Flash på Mac Computere. Du er også velkommen til at tage evt eget udstyr med.

Kurset er relevant for dig hvis du vil blive klogere på billedstrømmen omkring dig og hvordan den er skabt ved selv at lave film og animation. Det er også relevant som efteruddannelse for lærere i billedkunst. Som forberedelse til at søge ind på en animationsskole. Som efteruddannelse i den grafiske branche.


Læs om værkstedet for Animation