kl. 20:00 – 21:30 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Europa skal til valg – Perspektiver fra 6 års Europarejser
I foredraget svarer vi på spørgsmålet; hvad er det for et Europa, der skal til Europa-Parlamentsvalg i maj 2019? Vi vil fortælle historier, vise film og billeder fra det Europa, vi har mødt på vores rejser siden 2013. I marts 2019 kommer vi hjem efter en fire måneder lang rejse, hvor vi endnu engang lægger ører til europæernes stemmer, holdninger og historier for på den måde at få en forståelse for de mest markante strømninger i Europa i dag. Vi besøger blandt andet Estland og andre lande, der har Rusland som nabo, Macrons Frankrig under forandring, det autoritære Ungarn, Ukraine i opbrud, og Grækenland, Italien og Spanien, der stadig kæmper med migration og arbejdsløshed.

Vi garanterer for overraskende perspektiver, engagement og inspiration i vores foredrag, hvor rejsehistorier kombineres med politisk analyse på en engagerende og lærerig måde.

www.voreseuropa.dk

Se alle aktuel arrangementer ->

Del artiklen

Facebook Twitter Google+

Nyhedsbrev


Arrangementer

Karen er kunstner, keramiker og lektor ved Det Kongelige Danske Kunstakademi. Født 1963 i Japan – Bor og arbejder i Danmark.
Hos Kristoffer Akselbo arbejdes der både skulpturelt og performativt i den billedkunstneriske tilgang, ofte bearbejdes grænser.
Peter Land har arbejdet på tværs af medier med både skulptur, installation, video, objekter og tegning. Hans kunstneriske virke er overvejende figurativt fortællende og kredser,...

Se alle aktuel arrangementer ->