kl. 17:30 – 19:15 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Vi åbner dørene til tre nye arrangementer i spisefællesskabet. Kom og spis aftensmad og hør et kort foredrag eller et stykke musik på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Datoerne er: 27. april, 24. august og 28. september, kl 17.30-19.15.
Både børn og voksne er velkomne og det er gratis at deltage. Denne gang har vi styrket fokus på børnekultur, så også de mindste kan få kulturelle input af høj kvalitet.

Det første arrangement den 27. april er en del af kampagnen ”Danmark spiser sammen” i uge 17 ved Folkebevægelsen mod ensomhed. Vi laver samtalesaloner og pianist og forstander på Kunsthøjskolen Michael Nielen spiller koncert. Børnebogsforfatteren Inge Duelund fortæller og læser op for de yngste.

Formålet med spisefællesskabet er at kile gode hverdagsoplevelser ind mellem opvask, indkøb og andre praktiske gøremål, og skabe mulighed for at mødes på kryds og tværs. Det er sjovere at gøre tingene sammen, så alle der deltager giver en hånd med undervejs. Har du mulighed for det så meld dig som frivillig og kom kl. 17 og hjælp til med at sætte borde op og gøre klar.

Kunsthøjskolens kokke og køkkenpersonale står for menuen. Vi bruger årstidens grøntsager. Noget af det hiver vi op af kunsthøjskolens køkkenhave, andet får vi fra andre, så vidt muligt lokale producenter. Maden vil være lækker, sund og overvejende økologisk.

Det er gratis at deltage og spise med, men antallet af pladser er begrænset. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden: www.spisefaellesskabet.dk

Spisefællesskabet arrangeres af Sara Knabe Sørensen, Lotte Rømer Grove, Michael Nielen og Nis Rømer i samarbejde med Kunsthøjskolen i Holbæk. Spisefællesskabet er støttet af Højskolernes folkeoplysningspulje.

Arrangementer

Kunsthøjskolen inviterer til Grundlovsdagsarrangement onsdag d. 5. juni kl 14.00-17.00. Nærmere information og program for dagen er på vej.    
Koncerten er en del af Theatre of Voices Festival 2024 Køb billetter til koncerten hos Billetto, på linket her: Billet - Theatre of Voices: Gertrude...

Se alle aktuelle arrangementer ->