kl. 17:00 – 19:00 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Kom og spis aftensmad og hør et kort foredrag eller et stykke musik på Kunsthøjskolen i Holbæk. Datoerne i efteråret er: 2. september, 30. september, 21. oktober og 4. november i tidsrummet kl 17.30-19.15. Både børn og voksne er velkomne og det er gratis at deltage.
Kunsthøjskolens kokke og køkkenpersonale står for menuen. Vi bruger sensommerens og efterårets grøntsager. Noget af det, hiver vi op af kunsthøjskolens køkkenhave, andet får vi fra andre, så vidt muligt lokale producenter. Brødet er for eksempel bagt med mel fra den lokale Mejnerts Mølle. Maden vil være lækker, sund og overvejende økologisk.
Blandt foredragsholderne er Andreas Lloyd, der har været med til at starte Fødevarefællesskabet i København, forfatteren Birgitte Krogsbøll; der har skrevet den finurlige digtsamling ”Dyr med næb ordnet efter antal vinger”. Forstander på kunsthøjskolen og pianist Michael Nielen, der opfører koncerten Küchenmusik. Endeligt kommer debattør og direktør for tænketanken Cura; Karen Lumholt og giver sit bud på fremtidens familieliv og fællesskaber.
Vi vil kile gode hverdagsoplevelser ind mellem opvask, indkøb og andre praktiske gøremål, og skabe mulighed for at mødes på kryds og tværs. Det er sjovere at gøre tingene sammen så alle, der deltager, giver en hånd med undervejs.
Spisefællesskabet giver også plads til debat og diskussion af nye lokale initiativer over en kop kaffe. Så hvis du har lyst til at starte et lokalt projekt, kan det være en god ramme at gøre det i.
Det er gratis at deltage og spise med, men antallet af pladser er begrænset. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden: www.spisefaellesskabet.dk hvor du også kan se programmet for hver aften.
Hvem står bag?
Spisefællesskabet arrangeres af Sara Knabe Sørensen, Lotte Rømer Grove, Michael Nielen og Nis Rømer i samarbejde med Kunsthøjskolen i Holbæk. Spisefællesskabet er støttet af Højskolernes folkeoplysningspulje og Folkesundhed i Holbæk Kommune.

Arrangementer

Kunsthøjskolen fejrer i samarbejde med Socialdemokratiet i Holbæk Kommune Grundlovdag onsdag d. 5. juni kl 14.00-17.00. Alle er velkomne, store som små. Tag familien og...
Koncerten er en del af Theatre of Voices Festival 2024 Køb billetter til koncerten hos Billetto, på linket her: Billet - Theatre of Voices: Gertrude...

Se alle aktuelle arrangementer ->