kl. 20:00 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Smykkekunstner Marie-Louise Kristensen arbejder ofte helt fordybet med udgangspunkt i personlige historier og digtede associationer. Med en udpræget sans for at gøre observationer og digte videre på dem skaber hun værker, som sætter fokus på vores nære, danske hverdag som en sanselig, erindringsmættet erfaring.

„Jeg ser nogle ting, som andre ikke ser. Der var en, der sagde til mig: det er jo helt vildt, hvad der foregår inden i dig. Det tænker jeg jo ikke på. Jeg får øje på noget, og så kan det ikke slippe mig. Det føles meget naturligt for mig selv at have historier i hovedet.“

Marie-Louise Kristensens hjemmeside.

fra guldsmedelauget.dk: Short Stories
Smykkekunstnerne Marie-Louise Kristensen og Annette Dam deltager på den internationale udstilling, Short Stories Contemporary and Conceptual Jewellery i Art Gallery Putti i Riga, Letland.

fra designetc.dk: BRING IT ON. Dansk smykkekunst i Paris
BRING IT ON kurateret af Art Jewellery Copenhagen – som er de to smykkekunstnere, Annette Dam og Marie-Louise Kristensen, der har en fælles vision om at udbrede kendskabet til nyere dansk smykkekunst i Danmark såvel som udlandet.