kl. 20:00 – 21:00 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Anders Reventlov er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2009 og har fra barnsben beskæftiget sig med graffitikunsten. Hans arbejde inkludere store vægmalerier i det offentlige rum samt mindre formater som tegning og serigrafi, men alle værker tager udgangspunkt i graffitigenren.

Anders Reventlovs kunstneriske univers består ofte af fragmenter med et stærkt grafisk udtryk, og han er især optaget af kunstværket som en evig proces – en præmis som også gør sig gældende i graffitikulturen. Et andet omdrejningspunkt fra graffitikulturen, som ofte også gør sig gældende i Reventlovs værker, er forholdet mellem skrift og billede.

Han har gennem årene udstillet på gallerier og museer i Danmark såvel som i udlandet, heriblandt Tyskland og Brasilien. Desuden repræsenterede Reventlov Danmark på udstillingen Graffiti Fine Art på MUBE museet, Sao Paolo i 2010. Derudover er Anders Reventlov at finde i Statens Kunstfond’s grafiksamling.

STOP - Texting While Walking (Exhibition view) 2018, Anders Reventlov

STOP: Texting While Walking (2018) solo udstilling
Observationer fra en dystopisk nutid og andre former for tidsfordriv.
c4projects.dk/stop-texting-while-walking
C4 projects er et eksperimenterende udstillingssted i København, som vægter en undersøgende tilgang til kunst, kuratering og formidling.

Se flere billeder fra STOP: Texting While Walking på Reventlovs egen blog: stopactinghardcore.blogspot.com

Statens værksteder for kunst: Tecken (2014) Anders Reventlov
“Kunstneren Anders Reventlov arbejdede i 2 uger i grafisk værksted, for at lave en serie af litografiske tryk. Trykkene skal være en del af en soloudstilling han skal lave i det tyske udstillingssted Neun Görlitz i nærheden af Dresden…”

Reventlov er med i driften af udstillingsrummet Tegn:Artspace i Jyderup.
 

Anders Reventlovs artisttalk 11april 2019 Kunsthøjskolen i Holbæk
Værker repræsenteret på: formatartspace.dk
Anders Reventlovs værker hos: runforcover.dk Run For Cover Clothing – Kunstgalleri og hiphop merchandise, graffitiudstyr og vinyl.

Se alle aktuel arrangementer ->

Del artiklen

Facebook Twitter Google+

Nyhedsbrev


Arrangementer

Peter Land har arbejdet på tværs af medier med både skulptur, installation, video, objekter og tegning. Hans kunstneriske virke er overvejende figurativt fortællende og kredser,...
Aistė Venskūnė er psykolog, Reiki-mester og coach, der leverer workshops og foredrag i mindfulness, teamwork, følelse, stress og konflikthåndtering. Hun leder Reiki og lyd helbredende...
Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006. Bor og arbejder i København. Beskæftiger sig med olie- og akrylmaleri. Med forskellige tegne- og malerteknikker maner...

Se alle aktuel arrangementer ->