kl. 20:00 – 21:00 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Én på skærmen!
Vi har skærme overalt – og vi bruger dem hele tiden. Og vi lader børnene kigge med…

Hvad ved vi egentlig om skærmbrug, hvad ved vi ikke så meget om – og hvor går det henad?
Vi kigger i oplægget på udviklings tendenser, fordele, ulemper og påvirkninger, både personligt, helbredsmæssigt, lokalt og globalt.
 

Tomas Henckel Johanssen – læge
 

Tomas Henckel Johansen, født 1969, læge 1999, speciallæge i almen medicin 2013 og praktiserende læge i Ishøj. Læge ved Helsecenter Marjatta og lægekonsulent på Marjatta og lignende antroposofiske institutioner for psykisk udviklingshæmmede.

Tidligere forstander på Marjatta Skole- og behandlingshjem, og indehaver af Privatklinik for antroposofisk medicin og terapi, samt virke som skolelæge på flere Steiner skoler og børnehaver / vuggestuer. Gennem 25 år aktiv i undervisnings- og uddannelsessammenhænge indenfor primært antroposofiske uddannelser og seminarier samt gæsteunderviser på pædagoguddannelsen ved University College Sjælland (Professionshøjskolen Absalon).

Se alle aktuel arrangementer ->

Del artiklen

Facebook Twitter Google+

Nyhedsbrev


Arrangementer

Forfatterens digte, f.eks. 'Vær folk som går forbi' (1998) og 'Denne verdens digte' (2001), er præget af leg med sproget, af komisk-absurde situationsbilleder og af...
Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006. Bor og arbejder i København. Beskæftiger sig med olie- og akrylmaleri. Med forskellige tegne- og malerteknikker maner...

Se alle aktuel arrangementer ->