kl. 20:00 – 21:00

Musikerne Kresten Osgood og Michael Blake besøger Kunsthøjskolen og giver koncert mandag d. 22. april 2022, som en del af deres turne rundt i Danmark i perioden 17.-23. april.

Michael Blake har været aktiv på New York scenen siden slut 80´erne og har været fast medlem af legendariske Lounge Lizards med John Lurie og Charlie Hunter Trio. Han har spillet med alt og alle på New York jazzscenen fra Ben Allison og Jeff Ballard til Calvin Weston og Steven Bernstein. Han har udgivet en lang række anmelderroste albums i eget navn, senest “Dance of the mystic Bliss” som har været album of the month i “The Guardian” her er videoen til singlen fra det album.

https://www.youtube.com/watch?v=y5bMU0VM9oY

Samarbejdet med Kresten Osgood går over 25 år tilbage. Osgood spillede trommer i Blakes gruppe “Blake Tartare” som udgav 3 albums i 00´erne.  I 2002 medvirkede Blake på Osgoods legendariske plade Hammond Rens med Dr. Lonnie Smith og gruppen spillede på Roskilde Festival sammen i 2006. I 2009 kom duo albummet “Control This” på det anerkendte label “Clean Feed”

De seneste år har Osgood og Blake mest optrådt sammen i New York, senest i 2022 på Lunatico med Tony Scherr og Steven Bernstein. Nu tager de to på en duo turne i Danmark  i april.

det bliver en enestående mulighed for at høre det telepatiske samspil mellem disse to musikere som har spillet sammen i over 2 årtier.

Arrangementer

Kunsthøjskolen fejrer i samarbejde med Socialdemokratiet i Holbæk Kommune Grundlovdag onsdag d. 5. juni kl 14.00-17.00. Alle er velkomne, store som små. Tag familien og...
Koncerten er en del af Theatre of Voices Festival 2024 Køb billetter til koncerten hos Billetto, på linket her: Billet - Theatre of Voices: Gertrude...

Se alle aktuelle arrangementer ->