kl. 20:00 – 21:00 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Tine Broksø (1971) arbejder sammen med Karen Kjældgård-Larsen, i duoen Claydies. Claydies har siden år 2000, hvor de begge tog afgang fra Danmarks Desingskole, arbejdet med keramik, kunsthåndværk og design.

Udgangspunktet er keramikken, kunsthåndværket og brugstingenes univers. Indenfor dette traditionsrige felt skaber Claydies kommenterende og originale bud på moderne kunsthåndværk. Se flere billeder og læs mere på claydies.dk
…eller instagram.com/claydies, facebook.com/claydies

Claydies er med ved den aktuelle åbningsudstilling af Designmuseum Danmarks nye museumsplads:

SHARING er titlen på vores første udendørs udstilling. Det at dele, er en drivkraft for alle mennesker og en forudsætning for, at vi kan fungere som samfund. Den danske designtradition udspringer af godt håndværk og idealet om at design skal deles, så det gavner så mange som muligt.

Udstillingen SHARING præsenterer fem helt unikke værker, skabt af toneangivende danske designere og kunsthåndværkere, der på forskellig vis har forholdt sig til temaet SHARING. På pladsen kan du året rundt, også uden for museets åbningstid, få en gratis udstillingsoplevelse og en forsmag på museets righoldige samlinger. Skiftende udstillinger vil i fremtiden belyse aktuelle problemstillinger samt nye perspektiver på design og kunsthåndværk. Bliv inspireret til at træde ind i en verden af design.

designmuseum.dk/udstilling/sharing
 

Tine Broksø fra Caydies

I 2014 modtog Tine det treårige arbejdslegat fra Statens kunstfond. Af andre priser og legater kan ud over Statens Kunstfond nævnes: Annie og Otto Detlefs keramikpris, Ester og Jep Finks Mindefond for Arkitektur og Kunsthåndværk og Danmarks Nationalbanks jubilæumsfond.

Udvalgte udstillinger 2010 – 2016:
2016 – Dansk Design Nu Designmuseum Danmark
2016 – Mindcraft15 Designmuseum Danmark
2016 – Gyeonggi International Ceramic Biennale 2015 i Sydkorea
2016 – Mindcraft15 Chiostro Minore di San Simpliciano, 20121 Milano
2013 – Copenhagen Ceramics i København. “The Opening”

Arrangementer

Kunsthøjskolen inviterer til Grundlovsdagsarrangement onsdag d. 5. juni kl 14.00-17.00. Nærmere information og program for dagen er på vej.    
Koncerten er en del af Theatre of Voices Festival 2024 Køb billetter til koncerten hos Billetto, på linket her: Billet - Theatre of Voices: Gertrude...

Se alle aktuelle arrangementer ->