kl. 20:00 – 21:30 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Trine Søndergaard, f. 1972, er uddannet fra Fatamorgana, Danmarks fotografiske billedeskole, i 1996. Trine Søndergaards arbejde er karakteriseret ved stor præcision og en sensibilitet, som sammeneksisterer i undersøgelsen af fotografiet som medie, dens grænser og hvad der skaber et billede.

Intensiteten og stilheden i Søndergaards værker er allestedsnærværende og hendes værker har fået stor anerkendelse for deres visuelle intensivering af vores opfattelse af virkeligheden.

Hun slog for alvor igennem på den internationale kunstscene, med værk-serien “How to Hunt” i samarbejde med kunstner Nicolai Howalt.

Trine Søndergaard har modtaget flere priser og legater, bl.a. det 3-årige arbejdslegat fra Statens Kunstfond, og har udstillet nationalt som internationalt.

Arrangementer

Camilla Berner (b. 1972) er uddannet i London fra Chelsea Collage of Art and Design. Camilla Berner er optaget af vores forhold til naturen. Hendes...
Benjamin Savi (f. 1992) arbejder med maleri, tegning, grafik og installation. Hans værker er præget af stilistiske og historiske referencer til det valgte medie, imens...
Nærmere information kommer snarest... Hjemmeside: roseeken.dk Instagram: @roseeken

Se alle aktuelle arrangementer ->