kl. 20:00 – 21:30 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Trine Søndergaard, f. 1972, er uddannet fra Fatamorgana, Danmarks fotografiske billedeskole, i 1996. Trine Søndergaards arbejde er karakteriseret ved stor præcision og en sensibilitet, som sammeneksisterer i undersøgelsen af fotografiet som medie, dens grænser og hvad der skaber et billede.

Intensiteten og stilheden i Søndergaards værker er allestedsnærværende og hendes værker har fået stor anerkendelse for deres visuelle intensivering af vores opfattelse af virkeligheden.

Hun slog for alvor igennem på den internationale kunstscene, med værk-serien “How to Hunt” i samarbejde med kunstner Nicolai Howalt.

Trine Søndergaard har modtaget flere priser og legater, bl.a. det 3-årige arbejdslegat fra Statens Kunstfond, og har udstillet nationalt som internationalt.

Arrangementer

Andreas Schulenburg, født i Tyskland i 1975, er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2005 og bor og arbejder i København. Andreas Schulenburg arbejder...
Nærmere information følger... Hjemmeside: pihlmann.dk Instagram: pihlmann architects
Den New York-baserede multiinstrumentalist Cooper-Moore indledte sin karriere i begyndelsen af 1970’erne – først som pianist, siden med særligt fokus på et spraglet arsenal af...

Se alle aktuelle arrangementer ->