kl. 19:00 – 22:00 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Kunsthøjskolen i Holbæk og Føljeton inviterer til debat og filmvisning som optakt til Europaparlamentsvalget d. 26. maj.

Europaparlamentsvalget står for døren, et valg der markerer en skillevej for det europæiske samarbejde i et Europa, hvor nationalistiske strømninger blomstrer side om side med drømmen om et samlet Europa.
Vær med når Føljeton og Kunsthøjskolen i Holbæk viser dokumentaren Havet Brænder, efterfulgt af en debat modereret af Lars Trier Mogensen mellem to kandidater til Europaparlamentet om deres visioner for fremtidens Europa. De to politikere er Rasmus Nordquist fra Alternativet og Jakob Nerup fra Enhedslisten.

OM FILMEN
Den italienske ø Lampedusa er et af brændpunkterne i Europas møde med flygtningekrisen, men også et samfund, hvor indbyggerne er vant til at leve på havets nåde – og hvor livet går sin egen slagne gang – uanset det drama, som udspiller sig for beboernes øjne. Det gælder også for 12-årige Samuele, der kører på knallert, skyder med slangebøsse og skal til at have rettet op på sit skæve syn, alt imens flygtningekrisen udspiller sig omkring ham

Aftens Program:

19.00: Kort introduktion v. Lars Trier Mogensen, efterfulgt af filmen “Havet Brænder”, som er udgangspunkt for debatten.

Fra ca. 21.00: Debat om filmen modereret af Lars Trier Mogensen.

Arrangementer

Kunsthøjskolen inviterer til Grundlovsdagsarrangement onsdag d. 5. juni kl 14.00-17.00. Nærmere information og program for dagen er på vej.    
Koncerten er en del af Theatre of Voices Festival 2024 Køb billetter til koncerten hos Billetto, på linket her: Billet - Theatre of Voices: Gertrude...

Se alle aktuelle arrangementer ->