kl. 20:00 – 21:30 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Molly Haslund har en Master’s Degree fra det Kongelige Danske Kunstakademi, København og en master’s Degree fra Glasgow School of Art, United Kingdom. Siden hun tog afgang i 2005 har hun arbejdet med performance-, skulptur-, socialt engagerende- og bevægelsesorienterde værker. Hun har udstillet sine værker og vist sine performances ekstensivt i Danmark og Sverige, samt i Glasgow, London, Kyoto, Berlin, Munich, New York, Philadelphia og Kyoto.

Haslunds praksis opererer i et krydsfelt mellem skulptur og performance, og kombinerer elementer fra popkultur, performance art, litteratur og musik i en multifacetteret kunstnerisk praksis. Via skiftende strategier undersøger Haslund gennem sine værker, hvordan ideer, identitet og sociale hierarkier er intimt forbundne med og vedvarende forhandles via kropslig gestik, ritualer, socialt design og iscenesættelsen af vores fysiske omgivelser. I sine performances inkorporerer hun ofte tekst og narrative forløb, og ofte med et humoristisk twist. I kraft af sin interesse for fysikalitet i forhold til sociale rum og øjeblikkets aktualitet opbygges eller performes hendes værker sjældent på identisk vis to gange, men udvikles i stedet lokalt eller tilpasses nye lokationer i dialog med den givne kontekst.

Instagram: Molly Haslund (@mollyhaslund)
Hjemmeside: mollyhaslund.com

Arrangementer

Kunsthøjskolen inviterer til Grundlovsdagsarrangement onsdag d. 5. juni kl 14.00-17.00. Nærmere information og program for dagen er på vej.    
Koncerten er en del af Theatre of Voices Festival 2024 Køb billetter til koncerten hos Billetto, på linket her: Billet - Theatre of Voices: Gertrude...

Se alle aktuelle arrangementer ->