kl. 20:00 – 21:00 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Til artist talk med Kristoffer Ørum er der intet, der er givet på forhånd…

Statens Værksteder for Kunst:
“Skal vi høre om, hvordan hans arbejde har udviklet sig fra billedhuggerfaget til det digitale medie, om ting, man kan tage og føle på eller om det, der sker mellem væggene? Vi ved det ikke, men én ting er sikker; Kristoffer kan tale meget og længe om det, der interesserer ham – om kunstens evne til at skabe sammenhænge eller det modsatte, om det, der ligger på kanten af kunsten – er det kunst, eller er det ikke? Om kunstens kritiske stillingtagen til alt det, vi i hverdagen tager for givet.”
(video 7:24 min)

Kristoffer Ørums eget website har en lang liste links til information om udstillinger, artikler, og andre publikationer som udgør hans oeuvre: oerum.org

En Krop Har Mange Lemmer
sn.dk/Hilleroed/Unik-digital-kunst-indviet-paa-UCC/artikel/518796
“Udsmykningsprojekt til Professionshøjskolen UCC i Hillerød. Udsmykningen er digital og er fordelt på 31 skærme, der er hængt op rundt omkring i bygningerne. Den er foranderlig og ændrer sig løbende på baggrund af datainput fra blandt andet UCCs egne datesystemer…”

Kunstnerens arbejdsliv, interview med BKF
(video 2:33 min)


Billedkunstner Kristoffer Ørum fortæller om kunstnerøkonomiens vilkår. En af tre videointerviews, Billedkunstnernes Forbund har lavet med kunstnere om deres arbejdsliv.

Se alle aktuelle arrangementer ->

Del artiklen

Facebook Twitter Google+

Nyhedsbrev


Arrangementer

Tor Fruergaard er født 1980 i Aarhus. Gik på Den Fri Ungdomsuddannelse 1997-99 arbejdede derefter som illustrator, animator og instruktør. Dimitterer fra Den Danske Filmskoles...
Søren Martinsens fokus har i en årrække været på hvad det er der danner et landskab.

Se alle aktuelle arrangementer ->