kl. 20:00 – 21:30 på Kunsthøjskolen i Holbæk

Tredje Natur sætter fokus på historie, nutid og tendenser i byens udvikling og indkredser spørgsmålet om, hvor dansk arkitektur er i dag – og ikke mindst, hvordan vi kommer videre. Vi bidrager med projekter og værktøjer til den debat, der tager udgangspunkt i de samfundsmæssige processer, der har formgivet byen. Vi dvæler ikke blot ved det enkelte værk, men fokuserer også på de før-arkitektoniske mekanismer og processer. For os handler byers udvikling om de juridiske, tekniske, økonomiske, politiske, demokratiske, sociologiske, geologiske, klimatiske, biologiske, bureaukratiske, geografiske processer, som arkitekturen er et direkte produkt af. Og det handler i stigende grad om at udvikle arkitekturens kunstneriske vitalitet, således at den ikke reduceres til problemknuser, men tilfører byen reelt nye typer oplevelser, viden, sensualitet og virkegrad.

Arrangementer

Kunsthøjskolen inviterer til Grundlovsdagsarrangement onsdag d. 5. juni kl 14.00-17.00. Nærmere information og program for dagen er på vej.    
Koncerten er en del af Theatre of Voices Festival 2024 Køb billetter til koncerten hos Billetto, på linket her: Billet - Theatre of Voices: Gertrude...

Se alle aktuelle arrangementer ->