kl. 20:00 – 21:30

Camilla Berner (b. 1972) er uddannet i London fra Chelsea Collage of Art and Design.

Camilla Berner er optaget af vores forhold til naturen. Hendes værker tager ofte udgangspunkt i ét bestemt sted og involverer materialer fundet på stedet, såsom planter, jord og træ. Hun arbejder med flere medier, hvor skulptur, fotografi, tekst og tegning er gennemgående og i flere tilfælde suppleret af performative handlinger.

Camilla Berner er netop nu aktuel med udstillingen “Planternes Privatliv” på Kunsthal Kongegaarden i Korsør som kan ses frem til d. 24. september 2023, på Willumsens Museum med soloudstillingen “Det jeg aldrig før har set” samt på Thorvaldsens Museum med gruppeudstillingen Flora Italica.

Se nærmere om soloudstillingen “Det jeg aldrig før har set” her

Se nærmere om gruppeudstillingen Flora Italica her

Camilla Berner er præmieret flere gange af Statens kunstfond, og hendes værker er repræsenteret i anerkendte samlinger som Brandts og Ny Carlsbergfondet.

 

Website: camillaberner.dk
Instagram: camilla_berner

Foto: Camilla Berner – privat foto

Læs om højskolens værksted for Aktuelt ->

Arrangementer

Musikerne Kresten Osgood og Michael Blake besøger Kunsthøjskolen og giver koncert mandag d. 22. april 2022, som en del af deres turne rundt i Danmark...
Koncerten er en del af Theatre of Voices Festival 2024 Køb billetter til koncerten hos Billetto, på linket her: Billet - Theatre of Voices: Gertrude...

Se alle aktuelle arrangementer ->