kl. 20:00 – 21:30

Camilla Berner (b. 1972) er uddannet i London fra Chelsea Collage of Art and Design.

Camilla Berner er optaget af vores forhold til naturen. Hendes værker tager ofte udgangspunkt i ét bestemt sted og involverer materialer fundet på stedet, såsom planter, jord og træ. Hun arbejder med flere medier, hvor skulptur, fotografi, tekst og tegning er gennemgående og i flere tilfælde suppleret af performative handlinger.

Camilla Berner er netop nu aktuel med udstillingen “Planternes Privatliv” på Kunsthal Kongegaarden i Korsør som kan ses frem til d. 24. september 2023, på Willumsens Museum med soloudstillingen “Det jeg aldrig før har set” samt på Thorvaldsens Museum med gruppeudstillingen Flora Italica.

Se nærmere om soloudstillingen “Det jeg aldrig før har set” her

Se nærmere om gruppeudstillingen Flora Italica her

Camilla Berner er præmieret flere gange af Statens kunstfond, og hendes værker er repræsenteret i anerkendte samlinger som Brandts og Ny Carlsbergfondet.

 

Website: camillaberner.dk
Instagram: camilla_berner

Foto: Camilla Berner – privat foto

Læs om højskolens værksted for Aktuelt ->

Arrangementer

Anna Rieder, f. 1993, er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede med digtsamlingen Hindebæger i 2020. Sammen med Sidsel Ana Welden står hun bag en række pjecer til...
OBS: Koncerten har begrænset antal pladser og kræver derfor tilmelding. Tilmeld dig ved at sende en mail til: talk@kunsthojskolen.dk Rikke Sandberg har en strålende karriere...

Se alle aktuelle arrangementer ->