Maleri

Eftermiddagsfag, Fag i 2. periode ( 12. okt. – 13. nov. )

“Art is everywhere except it has to pass through a creative mind” Citat af Louise Nevelson.

Undervisning i maleri. Her introduceres forskellige maleteknikker, metoder og inspirationskilder, som vil kunne understøtte og stimulerer til nye undersøgelser og give rum til at eksperimentere med det visuelle udtryk. Igennem opgaver og øvelser både fælles og individuelle, vil vi forsøge at skærpe blikket for hvordan man får sine ideer og fornemmelser overført til et lærred, papir, pap, plastplader eller hvad der nu er brug for. Øvelserne skal gøre dig i stand til at få ideer til at komme dybere ind i eller videre med den proces, det er at male.

Vi vil løbende lave fælles gennemgange og vi vil bruge tid på at se på forskellige banebrydende og eksperimenterende samtidskunstnere, der har været med til at udvide vores kunstbegreber. Vi vil også kaste blikke bagud og se på nogle af pionerrene inden for feltet. Undervisningen vil også fokusere på individuelle samtaler, der kan hjælpe dig til at se mulighederne i det du laver.

Undervisningens første uge vil være ledet af min stand in, billedkunstneren Maibritt Rangstrup, som vil bombardere jer opgaver, øvelser og dele ud af hendes store viden og hjælpe jer til at se tingene fra nye vinkler.


Læs om værkstedet for Maleri