Koncert med DUEN Søndag d.
28. august

Søndag d. 28. august kl. 15.00 giver DUEN – Dansk Ungdomsensemble koncert på Kunsthøjskolen.

DUEN – Det danske Ungdomsensemble – består af ca. 25 unge, talentfulde strygere. Kernerepertoiret er det klassiske. Ved mere end hundrede koncerter i både ind- og udland har ensemblet aktivt udbredt og formidlet klassisk musik, især over for unge. Med dirigent og kunstnerisk leder Morten Ryelund som energisk indpisker er DUEN kendt for at begejstre både publikum og anmeldere ved klassiske koncerter på et højt kunstnerisk plan. DUENs strygere er håndplukket blandt de dygtigste i Danmark. De har alle bestået en optagelsesprøve, der giver adgang til ensemblet. Jævnligt mødes de og musicerer intenst – altid med en fælles ambition om at yde det ypperste. Kendetegnet blandt de unge strygere er en smittende spilleglæde og et tårnhøjt teknisk niveau. De fleste af DUENs medlemmer er studerende på landets klassiske musikkonservatorier. Siden 2004, hvor ensemblets første toner klang, har flere hundrede musikere svinget buerne her. Mange af dem spiller i dag i de professionelle klassiske orkestre.

Køb billetter til koncerten her

 

PROGRAM:

Edvard Grieg: Suite fra Holbergs tid, op. 40
Dmitri Sjostakovitj: Kammersymfoni op. 110a

MEDVIRKENDE:

DUEN – Det danske Ungdomsensemble
Morten Ryelund, dirigent