Storm P. Maskine

Storm P. gennem Laden

Kunsthøjskolen i Holbæk har i disse dage i samarbejde med forfatter og gæstelærer Peter Adolphsen afholdt et intro-kursus for eleverne på det lange forårskursus under titlen ‘Storm P. gennem Laden’. Inddelt i små grupper har de 70 elever bygget en kæmpe fælles maskine på over 100 meter, hvis simple formål var at åbne et køleskab. Onsdag aften startede kædereaktionen ved at der blev puttet en 5-krone i en sparegris og cirka 10 minutter og utallige væltede tingester, hoppende dimser, strømmende vand, trillende kugler og affyret fyrværkeri senere modtog en elegant tjener en anden 5-krone og åbnede køleskabet. Hele det store gesamt-kunstværks titel var ‘Tjener, en øl, tak!’

Tjener, en øl, tak!

Tjener, en øl, tak! ( Real-time version )

Making of ‘Tjener, en øl, tak!’