En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Maibritt Rangstrup

Maibritt Rangstrup

Underviser i

Maleri

Links

web: www.rangstrup.net
instagram: @maibritt_rangstrupSe alle undervisere ->

Uddannelse & Baggrund

Jeg er uddannet billedkunstner fra Goldsmiths College, University of London og det Jyske Kunstakademi i Aarhus. Jeg er del af et atelier fællesskab ved det gamle Grønttorv i Valby og er medlem af Kunstnersamfundet. Mit primære fokusområde er maleri, og jeg har en del udstillinger bag mig, både i Danmark og internationalt og er repræsenteret på Bonn Museum of Modern Art.

I en længere årrække boede jeg i London, hvor jeg uddannede mig og senere var lektor på både Goldsmiths – og på Hatfield College, to engelske kunstakademier, hvor jeg underviste i studio practice, og har efterfølgende undervist på utallige kurser og givet workshops gennem de sidste 20 år. Jeg har været censor for KP på Kunsthal Aarhus, været kunstkonsulent med speciale i stedsspecifikke værker og arbejdet på mange internationale kunstmesser i USA og Kina. Jeg har desuden også været assistent for flere danske kunstnere, og har herigennem fået mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og tilgange til maleriet, ud over hvad jeg er optaget af i mit eget maleri.