En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Uddannelse & Baggrund

Mit arbejde består i at sammensætte materialer og formidle fortællinger i nye verdener. Min kunstneriske undersøgelse bunder i tekstilfagets teknikker og metoder, tilpasset projekter til scenografi, illustrationer eller abstrakte rumlige fortællinger. Jeg er tekstiler og mit fokus er indenfor kompositioner med farver. Tekstilfaget har mange udtryk og i mit arbejde finder jeg stor inspiration når jeg lader farver, illustrationer og mønstre i 3D fylde sådan at jeg ved brug af enkle former kan skabe abstrakte tekstile kompositioner og fortællinger. Mit fokus er kompositioner omsat i rum og helheder til installation og skulptur bearbejdet ud fra tekstile metoder.

// K-O-N-T-O //  www.k-o-n-t-o.dk

I samarbejdet i K-O-N-T-O ( med Morten Bencke) arbejder vi med installationer, setdesigns og udstillinger. Vi fokuserer på at kombinere tekstil, illustration, video, installation, scenografi og kostumer. At udforske krydsfeltet mellem tekstilfaglige metoder, kunstnerisk abstraktion og systematisk mønsterudvikling oversat til alternative kontekster, hvor kroppen og rummet møder hinanden er motivationen bag samarbejdet. Disse undersøgelser er afgørende for min praksis og udvider min erfaring med materiale, farve og form. De rumlige eksperimenter vi arbejder med i K-O-N-T-O kalder vi MONTAGE; og er rumlige collager. Det fungerer som et kunstnerisk laboratorium og er accelerator for kreative processer til udvikling af nye ideer og projekter. I MONTAGE-projekterne kombinerer jeg mine tekstilfaglige kompetencer indenfor perception af farver, materialer og overflader og viser derudover min interesse for setdesign. Jeg mener det er vigtigt at tænke rummet og helheden omkring et objekt, med ind i projektets fortælling.

// KONTEMPO // forening for tekstil //

Som en del af mit sidste års arbejde har jeg startet foreningen KONTEMPO, fordi jeg mener vi mangler et forum for os der arbejder indenfor det tekstile fagområde. KONTEMPO er en forening der arbejder for at udbrede kendskabet til det tekstile fagområde i en nutidig kontekst. KONTEMPO vil vise hvad vores faglighed kan bidrage med indenfor det kunstneriske, kommercielle, håndværks-, uddannelses- og forskningsmæssige område. Mit mål med at starte KONTEMPO handler om at vise, hvad kontemporær tekstil er og undersøge hvor langt kan man strække begrebet.

Uddannelse

2012 afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler Design ( Master i Tekstil )