En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Bettina Camilla Vestergaard

Bettina Camilla Vestergaard

Underviser i

Installation / Rum

Links

www.bcvestergaard.comSe alle undervisere ->

Uddannelse & Baggrund

Fortælling, installation og rum.

Jeg er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi (2000), Malmø Konsthögskola (2005) og Interdisciplinary Studio, University of California, Los Angeles (2004).

I mit undersøgende arbejde går jeg i dialog med steders arkitektur, historie og mennesker med fokus på samspillet mellem det personlige og det offentlige rum. Gennem visuelle, rumlige og skrevne fortællinger arbejder jeg med en legende og poetisk tilgang til den dokumentariske tradition. Fotografiet og dets repræsentation spiller en central rolle i mine værker, som også undersøger det mulige erkendelsesrum, der opstår mellem ord og billeder, samt hvad det kan, når vores blik rettes mod det ukendte og fremmede.

Mine værker har været vist på en række udstillinger i Danmark og internationalt, inklusiv Fotografisk Center i København, Museet for Samtidskunst i Roskilde, Momentum – Nordisk Biennale for Samtidskunst i Moss (NO), CCA – Glasgow’s Centre for Contemporary Art (SCO),  Munich City Museum (DE) og MAK Center for Art and Architecture Los Angeles (US).

Mine udgivelser er publiceret på forlagene Ashgate (GB) og Space Poetry (DK).

Sideløbende med min praksis kuraterer og underviser jeg. Jeg er medinitiativtager af STOREY Institute – en Interdiciplinær Platform for Samtidskunst i København K.