En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Astrid Tolnov

Astrid Tolnov

Underviser i

Design

Se alle undervisere ->

Uddannelse & Baggrund

Jeg er uddannet Cand.des fra Kunstakademiets designskole i København med både en bachelor (2014) og en master (2016) i møbeldesign.
I mit arbejde som møbeldesigner, arbejder jeg eksperimenterende med materialer og form, men jeg har altid en klar bevidsthed om at fastholde funktionen i objektet. Funktion er for mig dét, der grundliggende adskiller design fra kunst.

Ved at kaste mig ud i uvante og atypiske materialer og materialesammensætninger, tvinger jeg mig selv ud i nye arbejdsprocesser, der bidrager til anderledes, og nytænkende, designløsninger og formgivning.

Mine designobjekter er løbende blevet præsenteret på udstillinger, både inden og uden for landets grænser –  bl.a på kunstmuseet Trapholt, Øregaard musseum og Stockholm, London og Milano møbelmesse.

I løbet af 2016 har jeg ind til nu udstillet på Reform design biennale, Chart Art Fair og TENT i London. Jeg arbejder i øjeblikket på et produkt til møbelproducenten Carl Hansen og søn og på en installation der skal stå færdig til Roskilde festivallen 2017.