En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Uddannelse & Baggrund

Allan Grønvall Pedersen (f. 1976). Cand. mag. i dansk og kunsthistorie fra Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab og Institut for Kunst- og Kulturvidenskab med en afstikker til film- og mediehistorie på Institut for Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet.

Interessefeltet spreder sig ud over filmhistorie til billedkunst, litteratur og subkulturelle musikgenrer som han i over 25 år har bevæget sig rundt i og bidraget til bl.a. som musiker på både vinyl-, kassette- og digitale udgivelser som fx Necromance Compilation: Pure Underground (Necromance Records, 1998) men også live hvor forskellige konstellationer af musik, billedkunst og performance altid bliver udfordret.

Senest sammen med tegneserieskaberen og billedkunstneren Allan Haverholm i den eksperimenterende duo Grønvall.Haverholm, hvor de siden begyndelsen i 2015 har mixet deres individuelle arbejdsfelt af avantgarde-tegneserier og ekstrem musik i et fælles audiovisuelt udtryk.