En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Uddannelse & Baggrund

Allan Grønvall Pedersen (f. 1976) er uddannet cand. mag. i dansk og kunsthistorie fra Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab og Institut for Kunst- og Kulturvidenskab med en afstikker til film- og mediehistorie på Institut for Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet.

Udover det særlige fokus på filmhistoriens udvikling og betydning i en samfundsmæssig og kulturhistorisk kontekst spreder interessefeltet sig også til billedkunst, litteratur og musik i de mere grænsesøgende egne af genrespektret, og han har som musiker gennem årene bidraget til udgivelser i forskellige formater og konstellationer, hvor lyd, billede og performance altid er blevet udfordret som fx i den eksperimenterende duo Grønvall.Haverholm med tegneserieskaberen og billedkunstneren Allan Haverholm, hvor de siden 2015 har kombineret avantgarde-tegneserier og ekstrem musik i et fælles audiovisuelt udtryk med livekoncerter i både ind- og udland.