En engageret og levende undervisning kræver dygtige og engagerede undervisere, der med faglig og pædagogisk forståelse kan begejstre og motivere

Allan Grønvall Pedersen

Underviser i

Filmhistorie

Links

galleri-agp.dkSe alle undervisere ->

Uddannelse & Baggrund

Allan Grønvall Pedersen (f. 1976). Cand. mag. i dansk og kunsthistorie fra Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab og Institut for Kunst- og Kulturvidenskab med en afstikker til film- og mediehistorie på Institut for Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet.

Interessefeltet spreder sig ud over filmhistorie til billedkunst, litteratur og subkulturelle musikgenrer som han i over 25 år har bevæget sig rundt i og bidraget til bl.a. som musiker på en række forskellige udgivelser som fx Necromance Compilation: Pure Underground (Necromance Records, 1998) og live hvor grænser og forskellige konstellationer af musik, billedkunst og performance altid er blevet udfordret; senest i den eksperimenterende duo Grønvall.Haverholm med den danske tegneserieskaber Allan Haverholm.

I årene 2003 – 2009 publicerede han poesi og prosa på det nu nedlagte website for ny skandinavisk litteratur www.digte.dk, og i 2009 i en antologi for ny dansk kreativ skrivning (Københavns Universitet).