Smykker

Kursus A: 12. juni – 19. juni, 2021 ( 4400 kr. )

På smykkeværkstedet skal vi sammen udforske begrebet smykker. Smykker er små objekter der kan rumme både store som små fortællinger, og ud over deres dekorative kvaliteter, er de med til at skabe tilhørskraft og sociale relationer.

På kurset vil du blive introduceret for guldsmedeteknikker, så du får indblik i, og fornemmelse for håndværk og materialer. Du skal lave smykker og opleve hvordan dine egne tanker og idéer kan transformers til smykker gennem materialer, teknik, og en god del tålmodighed.

Vi fokuserer på spontane og hurtige processer, det vigtigste er at eksperimentere. Vi skal tale om hvilke tanker og idéer der ligger til grund for smykkernes udformning, samt hvordan valg af materialer, skala og former understøtter udtrykket.

Der skal påregnes en mindre fællesudgift til basis materialer på værkstedet. Det frarådes at arbejde med guld på værkstedet, med mindre man har en lang erfaring med materialet, og selv kan medbringe det. Hvis man ønsker at arbejde i sølv, kan det købes på værkstedet i begrænsede mængder. Du er meget velkommen til at medbringe eget metal og alskens materialer.

Tilmelding