Smykker

Kursus C: 30. juni – 13. juli 2024

Et værksted, hvor der er plads til at udforske smykkets mange muligheder og skabe unikke værker, der rummer historiefortælling, harmoni, alvor eller komik. Ideen, eksperimentet og sansningen er det centrale.

Værdibegreber bliver vendt på hovedet – for arbejder udført i sølv, er ikke selvskrevet værdifulde. I smykkekunsten opstår værdien gennem bearbejdningen af et hvilket som helst materiale i tæt parløb med form, placering og indhold. Kurset byder på stillede opgaver med henblik på at finde individuelle løsninger og et personligt udtryk.

Kurset rummer introduktion til teknikker, praktisk arbejde og snak – både som fælles introduktioner til smykkekunsten og individuelle snakke på værkstedet. Vær opmærksom på at møde op med en god portion stædighed og et par briller i passende styrke, (synet kan godt blive lidt udfordret, da vi arbejder med små ting) Der må påregnes en mindre fællesudgift til basismaterialer + egne udgifter til sølv. Du er meget velkommen til at medbringe eget metal, egne materialer, ting og sager.

Bemærk at skolens værksted ikke er indrettet til finere guldsmedearbejde og stenfatning.
Kurset inkluderer derfor heller ikke undervisning heri.

Tilmelding