Maleri

Kursus C: 03. juli - 16. juli, 2016 ( 6150 kr )

Maleriet er et åbent rum med mange muligheder og valg. Et rum hvor man skal holde øjnene åbne og tungen lige i munden. Skiftevis holde fast og give slip, vekselvirke mellem at have kontrol og se hvad vej maleriet vil føre en.

Der vil være daglige oplæg, introduktion til forskellige tekniske metoder og mange frivillige opgaver, der kan fungere som udgangspunktet for det individuelle maleri.

Undervejs vil jeg vise en stor mængde fotos af malerier, ved at se hvordan andre har grebet maleriet an, kan nye idéer opstå.
Samtidig vil der være masser af individuelle gennemgange, da det er foran maleriet at tekniske eller maleriske problemer løses bedst.

Mulighederne er mange, målet er at lære maleriets virkemidler bedre at kende. At komme tættere på dit eget udtryk og en gang imellem at glemme tiden og være et med maleriet.
Et kursus for folk med lyst til at male, nybegyndere så vel som rutinerede.mkring deres projekter, fælles intro  til øvelserne og det vi skal se, samt individuel fordybelse og arbejde for den enkelte.


Læs om værkstedet for Maleri