Maleri

Eftermiddagsfag

Dette er et kursus hvor undervisningen vil tage udgangspunkt i det der bliver fremstillet i atelieret, og kursisternes individuelle interesser.

Kurset vil være rettet imod maleri og billedbaseret praksis, men det skal ikke begrænse nogle, der vil være plads til alle former for materialer.

Der vil være stor fokus på kommunikationen i atelieret,hvor vi vil stræbe efter at skabe et rum, hvor der vil være plads til at sige lige det der falder os ind; et rum hvor vi kan prøve ideer og holdninger af.
Det bliver et rum af fordybelse, refleksion og et sted hvor vi kan lære af hinanden og af os selv.

Vi vil løbende kigge på både historisk og samtidsrelevant kunst.

Min filosofi er, at udvikling kun sker i kraft af man er villig til at tage chancer, og at man er villig til at sætte sig selv i en position, hvor man ikke kan undgå at fejle. Vi skal indhente inspiration sammen og nå til et punkt hvor en handling ikke er “god eller dårlig” men ren visuel information, som vi så kan tage med og bruge i fremtiden. Vi skal sammen derud, hvor vi får muligheden for at overraske os selv og vi skal prøve at finde det vi ikke selv kan forestille os.

Vi stræber efter at skabe fundamentet for en velfungerende praksis.

Der vil løbende være forskellige malertekniske workshops som; opspænding af lærred, grundering og undersøgelse af de forskellige materialer.

Hilsen
Rasmus Emil Styrmer


Læs om værkstedet for Maleri