Digitalt Fotografi

Kursus D: 17. juli – 30. juli 2022

Fotografi og kunsten at se
– Kurset lægger vægt på at inspirere og udvikle jeres eget fotografi.

I vil få opgaver og udfordrende øvelser, som vil skærpe det fotografiske øje – og alle opgaver kan løses ud fra jeres egne unikke forudsætninger. Det er altså ikke så meget teknikken, som tanken, der tæller. Vi vil herefter lave billedgennemgange i fællesskab og slutter kurset af med en udstilling.

Jeg vil fortælle om fotografiet i en række foredrag. Foredragene tager udgangspunkt i en række betydningsfulde fotografer, kendte som ukendte, de klassiske såvel som de helt nye retninger, og jeg vil fortælle om fotografiets kulturelle gennemslagskraft og kunstneriske potentiale. Desuden bruges foredragene til inspiration og som oplæg til kursets opgaver, som vil handle om portrætter, reportager og stilleben.

Vi arbejder udelukkende med digitalt fotografi og medbring gerne eget kamera, stativ og evt. bærbar PC/Mac med det foretrukne software.
Udstyr kan også lånes på Kunsthøjskolen, som råder over Mac computere med div. software, digitale spejlreflekskameraer, fotolamper og stativer samt en professionel Epson inkjet-printer.

Har du tidligere deltaget i et af mine kurser, giver jeg dig gerne individuel sparring og opgaver, som kan løses sideløbende med undervisning. Vigtigst er lysten til at dykke ned i fotografiets mange facetter og muligheder.

Tilmelding