Digitalt Fotografi

Kursus C: 7. juli – 20. juli, 2019 ( 6400 kr. )

Fotografi og kunsten at se – Kurset lægger vægt på at inspirere og udvikle jeres eget fotografi. I vil få opgaver og udfordrende øvelser, som vil skærpe det fotografiske øje – og alle opgaver kan løses ud fra jeres egne forudsætninger. Det er altså ikke så meget teknikken, som tanken, der tæller. Opgaverne vil handle om komposition i landskabet, om stilleben og portrættet, og vi vil i fællesskab kikke på jeres arbejde i kursusforløbet. 

Jeg vil fortælle om fotografiet i form af introducerende foredrag, som både handler om den historiske udvikling, fotografiets kulturelle gennemslagskraft og dets kunstneriske potentiale – og jeg bruger denne ramme som oplæg til kursets opgaver; og som afsæt til at se på nogle af alle tiders store og inspirerende fotografer – kendte og mindre kendte, og dem jeg selv er fascineret af.Til efterbehandlingen af fotografiet vil vi se på Adobe Photoshop, men andre redigerings-programmer er også velkomne. Kurset er åbent for såvel den øvede som nybegynderen – vigtigst er lysten til at dykke ned i fotografiets muligheder. Kurset giver dig muligheden for at eksperimentere med og styrke dit personlige fotografiske udtryk. 
Har du tidligere deltaget i et af mine kurser, giver jeg dig gerne individuelle opgaver, som kan løses sideløbende med den introducerende undervisningen. 

Medbring gerne eget kamera, stativ og evt. bærbar PC/Mac med det foretrukne software. Udstyr kan også lånes på Kunsthøjskolen.

Skolen råder over Mac computere, digitale spejlreflekskameraer, fotolamper og stativer til udlån og en professionel inkjet-printer.

Tilmelding