Animation

Kursus B: 19. juni – 2. juli 2022

Velkommen på ANIMATION I disse 2 uger vil vi gå helt I dyben med den klassiske håndtegnede animation og hvordan man kan bruge den til at skabe et personligt kunstnerisk udtryk.

Vi vil arbejde med mindre “bundne opgaver” og derigennem lære om animationens grundpricipper, som: Drawing – Arcs – Timing – Acting – Line of action – Volume – Movements – Linetest – coloring – Sound
Og derved få udfordret og skærpet vores fantasi og kreativitet.

Dette er et øvelsesforløb hvor indsigt og skabelse I og af bevægelsesmønstre udvider vores forståelse, og kan være en tilgang til en mere bevidst iagtagelsesevne og tilstedeværelse i livet. Det er en tålmodighedskrævende process som fremmer koncentration og glæde ved vedvarende tegnearbejde og som fører til pragtfulde resultater.

Man skal virkelig have lyst til at tegne, og til at tegne MANGE tegninger, men man skal bestemt ikke tegne på nogen specifik måde, hverken I stil eller erfaring. Selv blot på to uger vil der blive produceret en mængde små forskellige personlige vidunderlige animationsfilm. Det er en fordel at have et lille kendskab til Photoshop, men ikke et krav, da vi vil gennemgå de elementer I programmet som vi for brug for til skabelsen af de små animationsfilm.

Gode hilsner Sara
nakedlovefilm.com

Tilmelding