Animation

Kursus B: 23. juni – 6. juli, 2019 ( 6400 kr. )

Velkommen til værkstedsfaget ANIMATION
I disse 2 uger vil vi gå helt I dybden med den Klassiske håndtegnet animation og hvordan man kan bruge den til personligt kunstnerisk udtryk.

Vi vil arbejde med mindre “bundne-opgaver”
og derigennem lære om animationens grundpricipper, som:
Drawing – Arcs – Timing – Acting – Line of action – Volume – Movements – Linetest – coloring – Sound
Og derved få udfordret og skærpet vores fantasi og kreativitet.
Dette er et øvelses forløb hvor indsigt og skabelse I og af bevægelses mønstre udvider vores forståelse, og kan være en tilgang til en mere bevidst iagttagelsesevne og tilstedeværelse I livet.

Det er en tålmods krævende process som fremmer koncentration og glæde ved vedvarende tegnearbejde og som fører til pragtfulde resultater. Man skal virkelig have lyst til at tegne, men man skal bestemt
ikke tegne på nogen specifik måde, hverken I stil eller erfaring.
Selv blot på to uger vil der blive produceret en mængde små forskellige personlige vidunderlige animationsfilm.

Jeg har arbejdet I den Danske Animations branche siden jeg startede som 14 årig på “Eventyret om den vidunderlige kartoffel” I 1984 og derefter fortsatte på alle de store danske animations film op gennem 80’erne & 90’erne samt et hav af reklamer & kortfilm, både hos Jannik Hastrup og A-film.

I 2002 startede jeg mit eget mindre animations studie og gennem de sidste 8-10 år har jeg mere og mere brugt Animation til et personligt kunstnerisk udtryk, og lavet mere end 20 små independent håndtegnede animations film. Deriblandt de to Erotiske prisvinderfilm “Naked Love – Ea’s garden” & “Little Vulvah and her Clitoral Awareness” og mit nyeste værk “1st Day & Next Minute” som netop nu rejser rundt på festivaller I hele verden.

Gode hilsner Sara

Tilmelding
Læs om værkstedet for Animation