Animation

Kursus B: 24. juni - 7. juli, 2018 ( 6350 kr. )

Velkommen til værkstedsfaget ANIMATION

I disse 2 uger vil vi gå helt I dyben med den Klassiske håndtegnet animation og hvordan man kan bruge den til personligt kunsterisk udtryk.

Vi vil arbejde med mindre “bundne-opgaver” og derigennem lære om animationens grundpricipper, som: Frames – Storyboard – Drawing – Arcs – Timing – Acting – Line of action – volume – movements – Linetest – Exit – coloring – Sound. Og derved få udfordret og skærpet vores fantasi og kreativitet. Dette er et øvelses forløb hvor indsigt / og skabelse I og af bevægelses mønstre udvider vores forståelse, og kan være en tilgang til en mere bevidst iagtagelses evne og tilstedeværelse I livet.

Det er en tålmods krævende process som fremmer koncentration og glæde ved vedværende tegnearbejde og som fører til pragftfulde resultater.
Man skal virkelig have lyst til at tegne, men skal bestemt ikke tegne på nogen specifik måde, hverken I stil eller erfaring. Selv blot på to uger vil der blive produceret en mængde små forskellige personlige vidunderlige animationsfilm.

Tilmelding
Læs om værkstedet for Animation