Smykker

Eftermiddagsfag, Fag i 2. periode F22

På Kunsthøjskolen i Holbæk har vi en lang tradition for at tage smykkefaget helt ud til kanten. Vi eksperimenterer med teknikker og tematikker omkring magt, blikket, smykket som fortælling og meget andet udfoldes. Vi arbejder med og undersøger smykkets mange funktioner som medskaber af identitet, i forhold til krop, køn, status, som magisk objekt i form af amuletter og meget mere. Du får indsigt i hvad der rør sig i smykkeverden i vores samtid.

På smykkeværkstedet får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af teknikker som fx sandstøb og hydraulisk presse. Du vil få et indblik i materialer, der vil give dig redskaberne og mulighed for smykkefremstilling.

Undervisningen indeholder tekniske færdigheder, designmetoder og individuelle opgaver. Vi vil arbejde med designproces og metoder til idégenerering med henblik på at udvikle din personlige og kunstneriske udtryk.

Værkstedet er veludstyret og vi arbejder med alle metoder og materialer, for at udvikle og understøtte dit personlige smykkesprog. Undervisningen retter sig mod den der ingenting ved om smykker men også den øvede, hvad enten din tanke er at få indsigt i noget du aldrig har prøvet, eller er interesseret i smykker som kunstnerisk medie.


Læs om værkstedet for Smykker