Smykker

Kursus A: 16. juni - 23. juni, 2018 ( 4200 kr. )

På smykkeværkstedet skal vi sammen udforske begrebet smykker. Smykker er små objekter der kan rumme store fortællinger, alvor, humor eller ren æstetik. Og ud over deres dekorative kvaliteter, er de med til at skabe tilhørskraft og sociale relationer. Vi vil fokusere på de mere spontane og hurtige processer, og vende smykkebegrebet på hovedet.
Jeg viser eksempler på nutidig smykkekunst, og taler om hvilke tanker og idéer der ligger til grund for smykkernes udformning, samt hvordan valg af materialer, skala og former understøtter udtrykket. Der bliver mulighed for at arbejde i såvel lille som stor skala, i ædle eller uædle materialer – det vigtigste af alt, er, at eksperimentere. Du skal lave smykker og opleve hvordan dine egne tanker og idéer kan transformers til smykker gennem materialer, teknik, og en god del tålmodighed.

Vi ses i Wintherpladset – alias smykkeværkstedet.

Der må påregnes en mindre fællesudgift til basis materialer på værkstedet, samt egne udgifter til sølv/guld. Du er meget velkommen til at medbringe eget metal, materialer, sager og dingenoter.

Tilmelding